Rasedus ja väikelaps

siin saab ilma registreerimata arvamust avaldada ja küsimusi küsida.

Moderaatorid: tanel, Max Powers, k10, Lennu

PostitusPostitas Preilikass » 24 Mai 2010 11:39

lmv kirjutas:http://www.youtube.com/watch?v=YtuB_KmSs8k tore video "vegan parenting"

"Shazpie, I've researched it all and was vegan for 16 years, vegan pregnancies and my children have tooth decay. Upon giving my youngest raw milk and pastured eggs, the tooth decay halted. I did everything "right" as far as a vegan diet goes and it still failed us. For some people(a lot, actually) it just doesn't work out in the long run. I've since found sooo many people with the same issues. It's been a huge adjustment. I thought we would be vegan for life! :( "

Kogemusi?
Kasutaja avatar
Preilikass
räägib kaasa

PostitusPostitas musink » 24 Mai 2010 13:38

Eks muidugi vegan laste kasvatamine ole riskantne, kõigile ei pruugi sobida ja tihti ei sobigi...
Oma isiklikulst kogemusest niipalju, et ema kasvatas nii mind kui mu venda samasuguse vegan toiduga...minul oli alati kõik näitajad normis (käisime väga väga väga tihti arstlikus kontrollis jne), mu vennale aga ei sobinud, sama probleem hammastega, pidev teatud vitamiinide puudus jne. Käisime siis ka erinevate vegan toitumisspetsialistide ja arstide juures ning tõesti antud olukorras oli kõige õigem viis hakata venda loomse toiduga harjutama. Ja tõesti, probleemid lahenesid. Kasvava lapse peal ei tasu ka hakata nö erinevaid vegan toitumise meetodeid katsetama hakata, kui ei sobi siis ei sobi.
Vend on muidu väga õnnetu, et ta n-ö peab olema perekonna must lammas, aga see on täiesti mõistetav..Kõige tähtsam on siiski hea tervis ja kvaliteetne elu, ükskõik, mis viisil seda siis saavutatakse.
Kasutaja avatar
musink
räägib kaasa

Re:

PostitusPostitas ArdenE » 04 Aug 2010 18:27

musink kirjutas:Eks muidugi vegan laste kasvatamine ole riskantne, kõigile ei pruugi sobida ja tihti ei sobigi...
Oma isiklikulst kogemusest niipalju, et ema kasvatas nii mind kui mu venda samasuguse vegan toiduga...minul oli alati kõik näitajad normis (käisime väga väga väga tihti arstlikus kontrollis jne), mu vennale aga ei sobinud, sama probleem hammastega, pidev teatud vitamiinide puudus jne. Käisime siis ka erinevate vegan toitumisspetsialistide ja arstide juures ning tõesti antud olukorras oli kõige õigem viis hakata venda loomse toiduga harjutama. Ja tõesti, probleemid lahenesid. Kasvava lapse peal ei tasu ka hakata nö erinevaid vegan toitumise meetodeid katsetama hakata, kui ei sobi siis ei sobi.
Vend on muidu väga õnnetu, et ta n-ö peab olema perekonna must lammas, aga see on täiesti mõistetav..Kõige tähtsam on siiski hea tervis ja kvaliteetne elu, ükskõik, mis viisil seda siis saavutatakse.

Mida vennale söögiks soovitati?
Piimatooteid, muna või hoopis liha?
Kasutaja avatar
ArdenE
.
.

Eelmine

Mine Külaliste nurk

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline