
Koostis
200 g porgandeid
1-2 punast paprikat
300 g lillkapsast
1 sibul
1 küüslauguküüs
3 sl õli
150 g punaseid läätsi
4 tl karrit
1/2 tl kurkumat
soola
pipart
u 300 ml porgandimahla
u 300 ml puljongi
näpuotsatäis suhkrut
2-3 tl laimimahla
peotäis hakitud peterselli
Juhised
1. Viiluta porgandid, tükelda paprika, jaga lillkapsas väiksemateks õisikuteks, haki küüslauk ja sibul.
2. Kuumuta sibulat ja küüslauku õlis, lisa porgand ja lillkapsas ja lase veidi aega praadida. Lisa karri, kurkuma ja läätsed.
3. Vala juurde porgandimahl ja puljong, lase umbes 5 minutit keeda, siis lisa paprika. Lase supil vaiksel tulel podiseda, kuni kõik on parajalt pehme.
4. Maitsesta pipra, soola ja suure sortsu laimimahlaga.
5. Puista peale peterselli.