[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4572: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/et/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4574: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/et/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4575: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/et/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4576: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/et/common.php:1)
Moderaatorid: kiisutibu, k10, Obscura
Helenavanje kirjutas:Koostis
1 sl kaerajahu või röstimata kaerahelbeid
1 kl toasooja vett
Juhised
1 sl kaerajahu või röstimata kaerahelbeid vala üle 1 kl toasooja veega
lase 3-4 tundi tõmmata, aeg-ajalt sega. Võib panna ööseks likku ja hommikul kasutada. Kurna läbi sõelale asetatud marli, pigista marli abil kogu vedelik välja. Võid korraga valmistada paari päeva jao ja hoida külmkapis.
Beautiful kirjutas:Kaubanduses on igasugu kaerahelbeid. Kas oskad soovitada kogemustest, millised kaerahelbed paremini sobivad?
salalik kirjutas:Proovisin nüüd teha ja maitses hea aga natuke liiga mõru. Kui parema algmaterjali kasutamine välja jätta, siis mida veel saaks teha, et seda mõrudust vähendada?
naksinmuru kirjutas:Kuna helbed ja jahud vananevad küllalt kiiresti, siis arvan, et värskelt jahvatatud värsketest teradest peaks tulema parim (mittemõru) piim. Kindlasti mõjutab maitset ka see, kas on mahe või tavaline vili. Seda vahet olen ise keedetud kaeraputrude juures näiteks märganud. Aga mõnikord on lihtsalt nii, et mõne firma helbed või jahu või manna vms. ongi halvema maitsega ja mõnel parem ja justkui magusam.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline