Moderaatorid: Max Powers, k10

Beautiful kirjutas:Tõesti maitsevAitähh sulle, Obscura! Kõik sööjad kiitsid, ja kyyslaauku võib teinekord rohkemgi panna.

Beautiful kirjutas:Sinu retseptid on väga usaldusväärsed, olen siin ennegi katsetanud ja tähele pannud! Oled vist hea käega kokanduses, lisaks heale maitsele!

Helenavanje kirjutas:Ma tahan seda toitu proovida, baklažaangi juba olemas, aga kust ma leian sojakoorepulbri?? Tervisetoodete letis olen näinud küll sojajahu ja mingit sojajoogipulbrit aga koorepulbrit ei näe

Obscura kirjutas:Helenavanje kirjutas:Ma tahan seda toitu proovida, baklažaangi juba olemas, aga kust ma leian sojakoorepulbri?? Tervisetoodete letis olen näinud küll sojajahu ja mingit sojajoogipulbrit aga koorepulbrit ei näe
Sojakoorepulbrit on tõesti vaid vähestes kohtades saada. Välja näeb ta igatahes selline: http://www.uusalgus.ee/Tootevalik/sojakoore.php ning mina olen seda omastanud tavaliselt Konsumist või kuskilt väiksemast tervisetoodete poest. Aga seda rooga saab väga edukalt teha ka ilma selle pulbrita!

lmv kirjutas:PS. kui suured või väikesed need toore kartuli tükid olema peaksid, et nad ka pehmeks läheksid? Või peaks lihtsalt kaua haududa laskma?

Kui baklažaan pikkupidi pooleks lõigata, ja soola peale hõõruda, siis see peaks mõru maitse ära võtma. Hõõrud soolaga, lased 30-60 min. seista ja siis loputad veega ära.Beautiful kirjutas:Kõlab huvitavalt. Samas pole kunagi mõelnud et kartul ja baklazaan võiks kokku sobida. BAklazaan on selline huvitav toiduaine, et niiviisi üksinda on ta mõru ja mitte meeldiv mu meelest, et peab olema miskit, mis teda maitsvaks teeb. Samas kartul ei ole eriti maitsekas. Igal juhul väga intrigeeriv retsept, vaja proovida.
Pinusar kirjutas:Kui baklažaan pikkupidi pooleks lõigata, ja soola peale hõõruda, siis see peaks mõru maitse ära võtma. Hõõrud soolaga, lased 30-60 min. seista ja siis loputad veega ära.Beautiful kirjutas:Kõlab huvitavalt. Samas pole kunagi mõelnud et kartul ja baklazaan võiks kokku sobida. BAklazaan on selline huvitav toiduaine, et niiviisi üksinda on ta mõru ja mitte meeldiv mu meelest, et peab olema miskit, mis teda maitsvaks teeb. Samas kartul ei ole eriti maitsekas. Igal juhul väga intrigeeriv retsept, vaja proovida.

Mõru maitse oleneb vist sellest, kas baklažaan on piisavalt küps või mitte.ArdenE kirjutas:Pinusar kirjutas:Kui baklažaan pikkupidi pooleks lõigata, ja soola peale hõõruda, siis see peaks mõru maitse ära võtma. Hõõrud soolaga, lased 30-60 min. seista ja siis loputad veega ära.Beautiful kirjutas:Kõlab huvitavalt. Samas pole kunagi mõelnud et kartul ja baklazaan võiks kokku sobida. BAklazaan on selline huvitav toiduaine, et niiviisi üksinda on ta mõru ja mitte meeldiv mu meelest, et peab olema miskit, mis teda maitsvaks teeb. Samas kartul ei ole eriti maitsekas. Igal juhul väga intrigeeriv retsept, vaja proovida.
Ma ise pole veel täheldanud, et baklazhaan mõru oleks, kuid küllap mahendavad maitset purustatud tomatid ja küüslauk?
Veronika Andrejeva kirjutas:aitähh,see oli väga maitsev,isegi mu poeg sõi,hea lihtne oli teha

Helenavanje kirjutas:Sai ka järjekordselt seda totiu tehtud. Seekord lisasin veel konservšampinjone ka. Ma ei tea, kas see oli tegelikult ka hea mõte, aga mul oli lihtsalt kohutav seeneisu ja mulle väga meeldis nii

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist