Baklažaani panniroog

Moderaatorid: Max Powers, k10

Baklažaani panniroog

PostitusPostitas Obscura » 27 Mai 2009 21:36

Vaja läheb:

1 baklažaan
mõned kartulid
1 purk purustatud tomateid
4 suurt küünt küüslauku
maitseaineid
toiduõli
maitserohelist
(sojakoorepulbrit)

Keeta kartulid koos koorega pehmeks. Samal ajal tükeldada baklažaan (koorima ei pea) ribadeks ning praadida kergelt pannil. Lisada purustatud küüslauk ja tomatid ning hautada kaane all. Lõpupoole lisada maitseained vastavalt maitsele ning maitseroheline ning sojakoorepulbrit natuke. Kõige lõpus tükeldada sisse kooritud kartulid. Segada hoolikalt. Mina sõin kõrvale värsket rukkileiba:)
www.taimetoit.ee
www.twitter.com/taimetoit

There are other ways to eat that doesn't involve killing animals.
Kasutaja avatar
Obscura
.
.

PostitusPostitas Beautiful » 28 Mai 2009 00:42

Kõlab huvitavalt. Samas pole kunagi mõelnud et kartul ja baklazaan võiks kokku sobida. BAklazaan on selline huvitav toiduaine, et niiviisi üksinda on ta mõru ja mitte meeldiv mu meelest, et peab olema miskit, mis teda maitsvaks teeb. Samas kartul ei ole eriti maitsekas. Igal juhul väga intrigeeriv retsept, vaja proovida.
Teadlikkus - ainus adekvaatne vahend ümbritseva hindamiseks.
Kasutaja avatar
Beautiful
foorumi aktivist

PostitusPostitas floresita » 28 Mai 2009 08:51

Baklašaaniga sobib sibul , paprika , porgand ja lillkapsas ka üheks n.ö praeks.Väga maitsev.
Kasutaja avatar
floresita
räägib kaasa

PostitusPostitas ArdenE » 28 Mai 2009 10:41

Hästi lihtne ja isuäratav retsept, proovin kindlasti järele..!
Kasutaja avatar
ArdenE
.
.

PostitusPostitas Beautiful » 30 Mai 2009 17:50

Tõesti maitsev :tublisulle: Aitähh sulle, Obscura! Kõik sööjad kiitsid, ja kyyslaauku võib teinekord rohkemgi panna.
Kasutaja avatar
Beautiful
foorumi aktivist

PostitusPostitas Obscura » 30 Mai 2009 18:11

Beautiful kirjutas:Tõesti maitsev :tublisulle: Aitähh sulle, Obscura! Kõik sööjad kiitsid, ja kyyslaauku võib teinekord rohkemgi panna.

Nii lahe!!:) Mulle ka väga maitses see toit. Ja küüslauku võib alati rohkelt panna, kellele vähegi maitseb!
www.taimetoit.ee

Kasutaja avatar
Obscura
.
.

PostitusPostitas Beautiful » 30 Mai 2009 18:22

Sinu retseptid on väga usaldusväärsed, olen siin ennegi katsetanud ja tähele pannud! Oled vist hea käega kokanduses, lisaks heale maitsele! :)
Kasutaja avatar
Beautiful
foorumi aktivist

PostitusPostitas Obscura » 30 Mai 2009 20:25

Beautiful kirjutas:Sinu retseptid on väga usaldusväärsed, olen siin ennegi katsetanud ja tähele pannud! Oled vist hea käega kokanduses, lisaks heale maitsele! :)

Ma olen väga meelitatud! Suured tänud. Olen väga suur toidusõber ning enamuse oma elust on mulle meeldinud kokata ja erinevaid retsepte katsetada. Viimasel ajal on mulle eriti baklažaan meeldima hakanud. Seetõttu proovin ka erinevaid variante selle valmistamiseks. :)
www.taimetoit.ee

Kasutaja avatar
Obscura
.
.

PostitusPostitas Helenavanje » 08 Juun 2009 22:38

Ma tahan seda toitu proovida, baklažaangi juba olemas, aga kust ma leian sojakoorepulbri?? Tervisetoodete letis olen näinud küll sojajahu ja mingit sojajoogipulbrit aga koorepulbrit ei näe :?
Uurin elu ja otsin tõde
Kasutaja avatar
Helenavanje
foorumi aktivist

PostitusPostitas Obscura » 09 Juun 2009 00:12

Helenavanje kirjutas:Ma tahan seda toitu proovida, baklažaangi juba olemas, aga kust ma leian sojakoorepulbri?? Tervisetoodete letis olen näinud küll sojajahu ja mingit sojajoogipulbrit aga koorepulbrit ei näe :?

Sojakoorepulbrit on tõesti vaid vähestes kohtades saada. Välja näeb ta igatahes selline: http://www.uusalgus.ee/Tootevalik/sojakoore.php ning mina olen seda omastanud tavaliselt Konsumist või kuskilt väiksemast tervisetoodete poest. Aga seda rooga saab väga edukalt teha ka ilma selle pulbrita!
www.taimetoit.ee

Kasutaja avatar
Obscura
.
.

PostitusPostitas ArdenE » 09 Juun 2009 10:06

Obscura kirjutas:
Helenavanje kirjutas:Ma tahan seda toitu proovida, baklažaangi juba olemas, aga kust ma leian sojakoorepulbri?? Tervisetoodete letis olen näinud küll sojajahu ja mingit sojajoogipulbrit aga koorepulbrit ei näe :?

Sojakoorepulbrit on tõesti vaid vähestes kohtades saada. Välja näeb ta igatahes selline: http://www.uusalgus.ee/Tootevalik/sojakoore.php ning mina olen seda omastanud tavaliselt Konsumist või kuskilt väiksemast tervisetoodete poest. Aga seda rooga saab väga edukalt teha ka ilma selle pulbrita!

Selveri tervisetoodete riiulil on ka sojakoore pulber müügil.

Mul endal täna sama roog tegemisel. Kuna ma soja ei armasta, siis kasutan Keiju kaerakoort.
Kasutaja avatar
ArdenE
.
.

PostitusPostitas Helenavanje » 09 Juun 2009 13:14

Tänud. Leidsin Konsumist ja saan täna selle toidu ära proovida.
Uurin elu ja otsin tõde
Kasutaja avatar
Helenavanje
foorumi aktivist

PostitusPostitas ArdenE » 09 Juun 2009 13:29

Nii maitsev roog tuli :tublisulle:

Praadisin sibulat ka sisse ja küüslauku panin tubli 5 küünt ja ühe tshilli kauna lisasin samuti ja kaerakoort. Nüüd neelan keele alla....
Kasutaja avatar
ArdenE
.
.

PostitusPostitas Helenavanje » 09 Juun 2009 15:04

Sain ka valmis. Väga hea asi ja täpselt minu maitsele midagi. Aitähh retsepti eest :)
Kindlasti teen seda kunagi veel, kuid siis vbl proovin ka kaerakoorega, sest sojakoorepulber sisaldab natuke liiga palju igasuguseid asju(happesuse regulaatorid, emulgaatorid, paakumisvastased ained jne), mida ma sisse süüa ei tahaks, kuigi see andis toidule mõnusama maitse juurde
Uurin elu ja otsin tõde
Kasutaja avatar
Helenavanje
foorumi aktivist

PostitusPostitas Helenavanje » 27 Juun 2009 11:13

Sai jälle tehtud seda toitu :P Nii hea ikka, isegi mees sõi, kes pole just eriline taimetoidu austaja.
Uurin elu ja otsin tõde
Kasutaja avatar
Helenavanje
foorumi aktivist

PostitusPostitas ananga » 29 Juun 2009 19:32

ma tegin ka.. väga hea tuli välja :) :tublisulle:

Ole lihtsalt sina ise. Kõik teised rollid on hõivatud.

Kasutaja avatar
ananga
foorumi aktivist

PostitusPostitas lmv » 29 Juun 2009 22:16

PS. kui suured või väikesed need toore kartuli tükid olema peaksid, et nad ka pehmeks läheksid? Või peaks lihtsalt kaua haududa laskma?
I can't explain myself, I'm afraid, Sir, because I'm not myself you see.
Kasutaja avatar
lmv
.
.

PostitusPostitas Obscura » 29 Juun 2009 22:35

lmv kirjutas:PS. kui suured või väikesed need toore kartuli tükid olema peaksid, et nad ka pehmeks läheksid? Või peaks lihtsalt kaua haududa laskma?

Mina keetsin kartuli enne koorega ära ning siis lõikusin lihtsalt toidu sisse. Aga kui Sa tahad toorega teha, siis lõika üsna õhukesed viilud ja lase jah lihtsalt kauem haududa.

:)
www.taimetoit.ee

Kasutaja avatar
Obscura
.
.

PostitusPostitas Pinusar » 06 Juul 2009 01:04

Beautiful kirjutas:Kõlab huvitavalt. Samas pole kunagi mõelnud et kartul ja baklazaan võiks kokku sobida. BAklazaan on selline huvitav toiduaine, et niiviisi üksinda on ta mõru ja mitte meeldiv mu meelest, et peab olema miskit, mis teda maitsvaks teeb. Samas kartul ei ole eriti maitsekas. Igal juhul väga intrigeeriv retsept, vaja proovida.
Kui baklažaan pikkupidi pooleks lõigata, ja soola peale hõõruda, siis see peaks mõru maitse ära võtma. Hõõrud soolaga, lased 30-60 min. seista ja siis loputad veega ära.
Pinusar
räägib kaasa

PostitusPostitas ArdenE » 06 Juul 2009 08:31

Pinusar kirjutas:
Beautiful kirjutas:Kõlab huvitavalt. Samas pole kunagi mõelnud et kartul ja baklazaan võiks kokku sobida. BAklazaan on selline huvitav toiduaine, et niiviisi üksinda on ta mõru ja mitte meeldiv mu meelest, et peab olema miskit, mis teda maitsvaks teeb. Samas kartul ei ole eriti maitsekas. Igal juhul väga intrigeeriv retsept, vaja proovida.
Kui baklažaan pikkupidi pooleks lõigata, ja soola peale hõõruda, siis see peaks mõru maitse ära võtma. Hõõrud soolaga, lased 30-60 min. seista ja siis loputad veega ära.

Ma ise pole veel täheldanud, et baklazhaan mõru oleks, kuid küllap mahendavad maitset purustatud tomatid ja küüslauk?
Kasutaja avatar
ArdenE
.
.

PostitusPostitas Pinusar » 06 Juul 2009 12:22

ArdenE kirjutas:
Pinusar kirjutas:

Ma ise pole veel täheldanud, et baklazhaan mõru oleks, kuid küllap mahendavad maitset purustatud tomatid ja küüslauk?
Mõru maitse oleneb vist sellest, kas baklažaan on piisavalt küps või mitte.
Pinusar
räägib kaasa

PostitusPostitas Veronika Andrejeva » 18 Okt 2009 20:29

aitähh,see oli väga maitsev,isegi mu poeg sõi :D,hea lihtne oli teha :D
Veronika Andrejeva
.
.

PostitusPostitas Obscura » 18 Okt 2009 22:52

Veronika Andrejeva kirjutas:aitähh,see oli väga maitsev,isegi mu poeg sõi :D,hea lihtne oli teha :D

Rõõm kuulda! Tegin ka jälle hiljuti :)
www.taimetoit.ee

Kasutaja avatar
Obscura
.
.

PostitusPostitas Helenavanje » 21 Okt 2009 15:07

Sai ka järjekordselt seda totiu tehtud. Seekord lisasin veel konservšampinjone ka. Ma ei tea, kas see oli tegelikult ka hea mõte, aga mul oli lihtsalt kohutav seeneisu ja mulle väga meeldis nii :P
Uurin elu ja otsin tõde
Kasutaja avatar
Helenavanje
foorumi aktivist

PostitusPostitas Obscura » 21 Okt 2009 20:20

Helenavanje kirjutas:Sai ka järjekordselt seda totiu tehtud. Seekord lisasin veel konservšampinjone ka. Ma ei tea, kas see oli tegelikult ka hea mõte, aga mul oli lihtsalt kohutav seeneisu ja mulle väga meeldis nii :P

Shampinjonid kindlasti sobisid! Olen ise ka suur seenearmastaja ning paneks neid peaaegu igasse toitu.
www.taimetoit.ee

Kasutaja avatar
Obscura
.
.

Mine Soolased toidud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist